:
Breaking News

Erre készül 2060-ig a Fidesz, két héten belül pedig új családtámogatási program jöhet

A Szabad Európa különböző forrásokkal beszélve próbálta meg összerakni, miről beszélt a miniszterelnök egy hete Kötcsén zárt körben. Két héten belül újabb családtámogatási intézkedéseket jelentenek be.

Orbán Viktor Tusványoson a nyilvánosságnak, Kötcsén pedig a fideszes belső körnek tart fontos programalkotó beszédeket minden évben. Egy hete Kötcsén találkozott a kormánypárti elit, a Szabad Európa pedig azt próbálta meg felgöngyölíteni, miről beszéltetett Orbán. Erre jutottak.

Ukrajna

A háború 2030-ig is velünk maradhat, Ukrajna a területe fele-harmadát is elveszítheti. A szankciók okozta energiaválság miatt télen akár az európai ipar negyven százaléka is leállhat.A Nyugat csak eszkalálja a helyzetet, a szankciókkal lábon lőjük magunkat. Meg kell akadályozni, hogy az EU ősszel újabb hat hónapra meghosszabbítsa a szankciókat.

Az EU jövője

2030-ra széteshet az eurózóna és akár maga az Európai Unió is.Azt mondta „kérdés, mennyire lehet európainak nevezni azt az országot, amelyikben az őshonos európai nemzetrészek néhány településre, kisebbségbe szorulnak.” 2030-ra a V4-ek nettó befizető tagállammá válnak, Orbán Viktor szerint ekkor el kell gondolkodni az EU-tagság értelmén.

Gazdaság

Mindent meg kell tenni a népességnövekedésért, ezért két héten belül újabb családtámogatási intézkedéseket jelentenek be. (A hétvégén bejelenthetik, hogyan és melyik hatósági árakat, ársapkákat vezetik ki.) Cél a teljes foglalkoztatottság megőrzése és a jövedelmek értékének megóvása, különös tekintettel a jövedelemskála alsó negyven százalékára.Modernizálni kell a gazdaságot.

Hatalom

Orbán az elmúlt időszakban tudatosan nevel ki egy új generációt a Fideszben, akik jól képzettek, képesek kormányozni, és akiknek 2030 után akár 2060-ig is el kell tudniuk vezetni az országot.A Nemzeti Együttműködés Rendszere után pedig a Nemzetközi Együttműködés Rendszerét is létre kell hozni.

The post Erre készül 2060-ig a Fidesz, két héten belül pedig új családtámogatási program jöhet appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés