:

Bejelentést tett a hipermarket, száznál több parkolójukat érinti

Meglódul a Shell, örülhetnek az elektromosautó-tulajok.

2025-ig több mint 100 Tesco áruháznál létesítenek a Shell-lel közösen villanyautó-töltőket – jelentette be kedd délelőtt az áruházlánc.

A részletek

A Tesco parkolóiban várhatóan 22 kW-os és 50 kW-os gyorstöltő pontok kombinációját helyezik ki.Minden töltőpontot 100%-ban megújuló villamos energiával látnak majd el.A Tesco által korábban telepített, már meglévő töltőpontok a Shell Recharge hálózat részévé válnak. Több ebből Bejelentést tett a hipermarket, száznál több parkolójukat érinti Valóra vált álom: jönnek az Aldi-logós ruhák, mutatjuk, mennyiért

A Shell jelenleg több mint 100 ezer nyilvános és magántöltőpontot üzemeltet világszerte, 2025-re pedig már több mint 500 000 ilyen pont működtetését tervezi. Itthon jelenleg 9 Shell töltőállomáson, köztük hat Shell Recharge és három Ionity töltőállomáson érhető el elektromosjármű-töltés.

A közlemény szerint a partnerségnek köszönhetően a Shell Recharge hálózata országos lefedettséget biztosít majd a Tesco áruházaknál. A partnerség támogatja a Shell azon célkitűzését is, hogy 2050-re nettó nulla kibocsátású energiaipari vállalkozássá váljon. A Tesco a fenntarthatóság jegyében szintén vállalta, hogy 2035-re eléri a nettó zéró kibocsátást saját működésében, míg 2050-re az értéklánc egészében.

The post Bejelentést tett a hipermarket, száznál több parkolójukat érinti appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés