:
Breaking News

Így néz ki belülről a 4 milliárd forintért eladó ingatlan, amit Justin Bieber 6 modellel együtt bérelt hetekig

Így néz ki belülről a 4 milliárd forintért eladó ingatlan, amit Justin Bieber 6 modellel együtt bérelt hetekig

Hawaii legnagyobb szigetén van az ingatlan, napi 10 ezer dollár volt bérelni, most 10 millióért be is lehet költözni. Magyarországon még így sem számítana a legdrágábbnak.

Eladósorba került a 38 ezer négyzetméteres telken lévő, hawaii-i villa, amit az amerikai celebek előszeretettel vettek két hétvégékre.

Az ingatlant potom 9,95 millió dollárért, nagyjából 3,9 milliárd forintért árulják.

+ 21 kép a galériában + 21 kép a galériában Nézd meg az ingatlanz közelről is. Forrás: Hawaii Life Real Estate Brokers (24 kép)

Akinek nem lenne hirtelen ennyi pénze, az ügynökség becslése szerint 30 éves futamidejű jelzáloghitelre viheti,

a törlesztő havi 35 ezer dollár, nagyjából 13,6 millió forint.

Bieber és a modellek

A Lakáskultúra cikke szerint a birtok 2016-ban került igazán az érdeklődés középpontjába, amikor a popsztár Justin Bieber a társaságával együtt – köztük 6 bikinimodellel – két hétre kibérelte (éjszakánként 10 ezer dollárért) a csodás házat. De aki követi az amerikai valóságshow műsorokat, annak is ismerős lehet a luxusnyaraló: itt forgatták többek között a Love Island, az Ex on the Beach részeit is, de szerepelt az Ultimate House Hunt egyik részében is.

Öt háló, tíz fürdőszoba, két nagy lakosztály található a házban, amelyből tényleg nagyszerű kilátás nyílik az óceánra. Szinte természetes, hogy van benne játékszoba, moziterem, jakuzzi, szaunával és zuhannyal. A medencék közelében van kültéri konyha és étkező is, hogy a helikopter-leszállótól érkező vendégnek ne kelljen elbaktatnia a felső konyháig.

De ha be sem menne, megpihenhet a 450 személyt befogadó stadionban, egy nagyobb golf- és egy teniszpályán, de ellazulhat a két vízi csúszdával kiegészített élményfürdőben is.

Magyarországon nem lenne első helyen

Az Ingatlan.com hirdetései közt még mindig fent van az Acsán található Patay-Prónay kastély. A kastélyt, amelyről a hirdetés megállapítja, hogy felújított, 11 millió euróért, jelen árfolyamon 4,3 milliárd forintért árulják. A magyar Versailles 3133 négyzetméteres, 15 szobás, a körülötte lévő telek 131 ezer négyzetméteres.

The post Így néz ki belülről a 4 milliárd forintért eladó ingatlan, amit Justin Bieber 6 modellel együtt bérelt hetekig appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés