:

Zoom-meeting a húspult mellől: közösségi irodát nyit a Tesco

Zoom-meeting a húspult mellől: közösségi irodát nyit a Tesco

Home office bevásárlással egybeközve a Tesco-ból? A brit élelmiszeróriás egyik londoni üzletében május közepétől már elérhetőek lesznek a szupermarketen belül kialakított egyéni és közösségi irodák, illetve tárgyalók.

A BBC cikke szerint a próbaprojektet az motiválta, hogy a home office, illetve a távoli és hibrid munkavégzés láthatóan a covid pandémia után is velünk marad. A Tesco irodai szolgáltató partnere, az IWG szerint nagy igény van arra, hogy az emberek otthonukhoz közeli, külvárosi alternatívát találjanak az irodai munkavégzés helyszínéül, és ne kelljen a városközpontba ingázniuk. Az emberek nem akarnak órákat utazni minden egyes nap, ehelyett saját, helyi közösségeikben szeretnének élni és dolgozni, idézte a cikk Mark Dixont, az IWG ügyvezetőjét.

Legyél jobb! Forbes 3 perc olvasás
4 egyszerű módszer, hogy a home office-ban is kényelmes munkakörnyezetben dolgozhass
Üzlet Nagy Gábor 10 perc olvasás
A Google-keresésekből is jól látszik, hogy az életünk már sosem lesz pont ugyanolyan, mint a járvány előtt volt
Legyél jobb! Forbes 4 perc olvasás
3 intő jel, hogy az alkalmazottaid kezdenek beleőrülni a home office-ba

Felméréseik szerint a brit munkavállalók 72 százaléka preferálná a rugalmas munkavégzést. Úgy tűnik, ehhez a cégek is alkalmazkodnak: a cikkben idézett másik kutatás, a londoni Chartered Management Institute felmérése szerint a cégek több mint 80 százaléka hivatalosan is hibrid munkavégzésre állt át a covid után.

Eközben a kereskedelmi láncok is egyre inkább alternatívát keresnek arra, hogyan tudnának pénzt termelni fizikai üzleteikkel, amelyekben az online vásárlás covid miatti előretörésének okán megcsappant a vásárlók száma.

The post Zoom-meeting a húspult mellől: közösségi irodát nyit a Tesco first appeared on Forbes.hu.

The post Zoom-meeting a húspult mellől: közösségi irodát nyit a Tesco appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés