:
Breaking News

Változtat az árazáson a Tesco: így szállítanak ki mostantól

Az áruház hírleveléből derült ki, hogy május 5-től átállnak.

A Tesco is szállít házhoz, az eddigi gyakorlat szerint irányárat adtak meg. Ez azt jelenti, hogy a rendelés leadása és a kiszállítás között a termékek ára még változhatott, de ennek most vége – szúrta ki a hipermarket hírlevelében a Portfolio.

Május 5-től fixáras rendszerre állnak át: annyiért szállítják ki az árukat, amennyiért azt megrendeltük. Az akciós termékeket tehát akkor is az akciós áron szállítják le, ha a promóció ideje lejár aznap, mikor a futár becsönget hozzánk. Mostantól a visszaigazoló e-mailben kapott árat kell megfizetni (utóbb módosított rendelés esetén is).

Mégis lehet, hogy valaminek más lesz az ára? Igen

A lemért áruk (zöldség, gyümölcs) esetében a mérési pontatlanságok miatt előfordulhat némi árváltozás, de az egységár a fenti új főszabály szerint itt változatlan marad.

Továbbra is opció a helyettesítő termék kérése (ha az eredetileg rendelt nincs készleten), ilyenkor is lehetséges eltérés az árban, de ez eddig is így volt.

A fixáras rendszert Budaörs környékén egy hónapja tesztelik, május 5-től teljesen átállnak rá minden kiszállítási területükön.

The post Változtat az árazáson a Tesco: így szállítanak ki mostantól first appeared on Forbes.hu.

The post Változtat az árazáson a Tesco: így szállítanak ki mostantól appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés