:

Feljelentéssel válaszol a feljelentésre a fideszes parlamenti képviselő

Feljelentéssel válaszol a feljelentésre a fideszes parlamenti képviselő
  • 24.hu
  • 14 Mar, 2022
  • Címkék: #

Vasárnap számoltunk be róla, hogy az Egységben Magyarország pártjai költségvetési csalás és hamis magánokirat felhasználása miatt feljelentést tesznek Hende Csaba ellen. A feljelenés alapját abban jelölték meg, hogy szerintük Szombathely és térsége fideszes parlamenti képviselőjének vagyonnyilatkozatában nem szerepel az az összeg, amely Hende családi házának bérbeadásából származik. Az erről szóló közleményt Lukács Dániel, a Momentum Mozgalom Vas megyei elnöke jegyezte.

A balga momentumosok most ismét bizonyítják, hogy csacsiságuknak nincs határa. Ezúttal a vagyonnyilatkozatomba kotnyeleskednek bele, teljesen bolondot csinálva magukból. Sajtóközleményben tudatják, hogy feljelentést tesznek, mert szerintük nem jártam el törvényesen egy ingatlan bérbeadása során. Határozott álláspontom, hogy ezen ügy egy ócska politikai kampányfogás. A kezdetektől fogva nyílt lapokkal játszottam, minden egyes alkalommal hangsúlyoztam, hogy a jogügylet teljesen törvényesen és etikusan zajlott

? így reagált a feljelentésre Hende Csaba a lapunkhoz is eljuttatott közleményében. Mint írja, büntetőfeljelentést tesz ?rágalmazás és hamis vád miatt a momentumosok ellen?, valamint a rágalmakat közlők ellen is.

Hende felhívta a figyelmét ?az ifjú politikai machinátoroknak?, hogyha költségvetési csalót keresnek, akkor őt a saját szövetségeseik között találhatják meg. ?A Momentum logójával induló Czeglédy Csabát ugyanis jelenleg is bűnszervezetben elkövetett 6 milliárd forintos költségvetési csalással vádolják? ? emlékeztetett a fideszes politikus, aki szerint ellenfeleit ?a valódi csaló és valódi bűnöző jelenléte nem zavarja, kreálnak helyette pitiáner, hazug ügyeket, hogy félrevezessék a szombathelyi közvéleményt?.

The post Feljelentéssel válaszol a feljelentésre a fideszes parlamenti képviselő first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés