:

Mindenki ilyen visszatérésről álmodna a Forma-1-ben

Mindenki ilyen visszatérésről álmodna a Forma-1-ben
  • 24.hu
  • 11 Mar, 2022
  • Címkék: #

Az alapból rendelkezésre álló időben Carlos Sainz Jr., a Ferrari pilótája volt a leggyorsabb pénteken a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság bahreini tesztelésének második napján, de később Kevin Magnussen a csapatának, a Haasnak biztosított extra órában az élre ugrott, írta az MTI.

Kapcsolódó Forma-1: kigyulladt autó miatt kellett félbeszakítani a tesztelést Bő 20 percre leálltak a csapatok a bahreini teszt második napján.

A spanyol versenyző 1:33.532 perccel teljesítette a szahíri pályát, a második időt mintegy fél másodperces lemaradással a címvédő holland Max Verstappen (Red Bull) autózta eredetileg.

A kanadai Lance Stroll (Aston Martin) volt a harmadik leggyorsabb, míg a tavaly a világbajnoki címért az utolsó pillanatokig versenyben lévő brit Lewis Hamilton (Mercedes) zárta negyedikként a napot.

That’s one way to end your first day back in an F1 car @KevinMagnussen!

Fastest lap and P1 for the Dane #F1Testing #F1 pic.twitter.com/hSVHsJU28f

? Formula 1 (@F1) March 11, 2022

Mindannyian hátrébb csúsztak azonban egy helyet, mivel a Haas ? amely technikai problémák miatt csak késve érkezett a helyszínre, így csütörtök délelőtt nem tudott gyakorolni ? pénteken egy extra órát kapott.

A csapat dán pilótája ? az ukrajnai háborús helyzet miatt menesztett orosz Nyikita Mazepin helyére beugró ? Kevin Magnussen 1:33.207 percet autózott a plusz időben.

Az istállóknak még szombaton lesz lehetőségük tesztelni, valamint vasárnapra vonatkozóan fél napra szóló különengedélyt kapott a Haasból Mick Schumacher.

Az idény ugyancsak Bahreinben, a jövő héten kezdődik.

Comeback kid! @HaasF1Team @F1 pic.twitter.com/ntrxj6bYYa

? Kevin Magnussen (@KevinMagnussen) March 9, 2022

The post Mindenki ilyen visszatérésről álmodna a Forma-1-ben first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés