:

Leonardo DiCaprio 10 millió dollárt adományozott Ukrajnának

Leonardo DiCaprio 10 millió dollárt adományozott Ukrajnának
  • 24.hu
  • 09 Mar, 2022
  • Címkék: #

Ugyan annak idején Leonardo DiCaprionak is volt közös témája Vlagyimir Putyinnal, a színész a napokban egyértelmű jelét adta annak, hogy Ukrajnát támogatja a február 24-én kirobbant háborúban.

Kapcsolódó A filmvilág sztárjai, akik hosszú évekig segítettek abban, hogy Putyin szimpatikusnak tűnjön Elnöksége elején Putyin még A-listás sztárok előtt karaokézott és talk-show-kba járt. De Depardieu-től Steven Seagalon át Kusturicáig most is kitart mellette egy kemény mag.

A Nemzetközi Visegrádi Alap közleménye szerint DiCaprio 10 millió dollárral támogatta az ukránokat, bár az információt ő maga nem kívánta nyilvánosságra hozni.

A színésznek némi személyes kötődése is van a háború sújtotta térséghez, anyai nagymamája ugyanis Odesszában született, mielőtt 1917-ben Németországba emigráltak volna a szüleivel, ahol DiCaprio édesanyja is született. Odessza annak idején az Orosz Birodalom része volt, ma viszont Ukrajna egyik legnépesebb városa.

Leonardo DiCaprio mellett egyébként több híresség is nagylelkű adománnyal segíti az ukránokat, Mila Kunisék gyűjtésén például 48 óra alatt 15 millió dollár jött össze, a cél pedig 30 millió.

Kapcsolódó Mila Kunisék gyűjtésén 48 óra alatt 15 millió dollár jött össze A cél 30 millió dollár, amivel az ukrán rászorulókat szeretnék támogatni.

The post Leonardo DiCaprio 10 millió dollárt adományozott Ukrajnának first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés