:

Cukor és fűszertartó szettben tárolták a drogot a budapesti drogkereskedők

Cukor és fűszertartó szettben tárolták a drogot a budapesti drogkereskedők
  • 24.hu
  • 21 Feb, 2022
  • Címkék: #

Őrizetbe vettek egy nőt és két férfit Budapesten kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt. A XVII. kerületi rendőrök először egy 55 éves nő otthonában tartottak házkutatást.

A BRFK tájékoztatása szerint a rendőrök kábítószergyanús anyaggal szennyezett szívószálakat, simítózáras tasakokat, cukorkás dobozban extasyt, illetve a drogok porciózásához szükséges eszközöket ? mozsarat és mérleget ?, valamint eurót és dollárt is találtak a lakásán. Sz. Veronikát elfogták, majd előállították.

Azt írják, hogy az eljárás során az eljáró hatóság látóterébe került még további két kereskedő, akiket egy nappal később fogtak el a VIII. és XXI. kerületében.

police.hu

Cs. Igor lakásán közel 300 gramm kábítószergyanús fehér port és több mint két és fél kiló, fűszertartókban tárolt növényi törmeléket foglaltak le, továbbá C. Zsoltnál 10 gramm növényi anyagot találtak  a rendőrök.

police.hu

A kereskedőknél talált kábítószergyanús anyagok között az elsődleges szakértői vélemények alapján volt amfetamin, kannabisz, extasy és speed is, amelyek feketepiaci értéke előzetes becslések alapján mintegy kilencmillió forint.

A rákosmentei nyomozók mindhárom személyt kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatásukat. A bíróság lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el Sz. Veronikával és C. Zsolttal szemben, míg Cs. Igort letartóztatta.

The post Cukor és fűszertartó szettben tárolták a drogot a budapesti drogkereskedők first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés