:

Jön a 194 megapixeles kamerával szerelt telefon

Jön a 194 megapixeles kamerával szerelt telefon

A mobilgyártók jó ideje a készülékek hátlapjára szerelet, jobbnál jobbnak mondott kamerákkal igyekeznek vásárlásra csábítani a felhasználókat, és az utóbbi években már azt is megszokhattuk, hogy a cégek egyre nagyobb megapixelszámokkal igyekeznek egymás felé licitálni. Ebbe a versenyben igyekszik idén nagyot gurítani a Motorola, hiszen a pontos értesüléseiről híren Evan Blass már megszellőztette a Frontier névre keresztelt készülék érkezését, aminek a hátlapján már egy 194 megapixeles főkamera kapott helyet. A mobilról már jó minőségű képet is kaptunk.

Evan Blass / Twitter

Hivatalos bejelentés még nincs, a készülék várhatóan nyáron kerülhet forgalomba, de a hatalmas kamerán túl egyéb részletek is kiszivárogtak a telefonról. A 194 megapixeles, 1/1,5 hüvelykes szenzorral rendelkező monstrum mellett helyet kap két kisebb felbontású (50 megapixel ultraszéles, 12 megapixeles telefotó) egység, három LED villanó társaságában, az előlapon pedig egy 6,7 hüvelykes, 144 Hz-es pOLED kijelző várja majd a felhasználókat. A pletykák szerint a mobilban egy Snapdragon 8 Gen 1 chipset kapott helyet, méghozzá egy 4500 milliamperórás aksi társaságában, amit vezetéken 125 wattal, míg vezeték nélkül 50 wattal lehet majd tölteni.

Birkás Péter további cikkei Már 300 ezer tagja van az új FacebooknakEnnyibe kerülnek itthon a Xiaomi Redmi Note 11 telefonokHivatalos LEGO szettet kap a Horizon Forbidden West

The post Jön a 194 megapixeles kamerával szerelt telefon first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés