:
Breaking News

Magánszemélyek árulják az interneten ?az utolsó csirkés Big Mac?-et

Magánszemélyek árulják az interneten ?az utolsó csirkés Big Mac?-et
  • 24.hu
  • 13 Feb, 2022
  • Címkék: #

Mindössze néhány napig szerepelt a brit McDonald?s-ok étlapján a csirkés Big Mac, a nagy kereslet miatt aztán ? egy időre legalábbis ? eltűnt a kínálatból.

A gyorsétteremlánc brit rajongói csalódottak voltak, miután kiderült, hogy a nemrég bevezetett új burgerfajtát máris levették az étlapról ? írja a Sun brit bulvárlap. Február 1-jén kezdték el árulni az Egyesült Királyságban az óriásszendvics csirkés verzióját, és 11-én már be is jelentették Twitteren, hogy ?elfogyott?.

Well, that escalated quickly. Your love for the limited edition Chicken Big Mac knew no bounds and it?s sold out almost everywhere. Thank you for lovin? it even more than we thought you would, it?ll be back soon pic.twitter.com/8hEYNTF90R

? McDonald’s UK (@McDonaldsUK) February 11, 2022

De 2022-ben vagyunk, úgyhogy annyira nem meglepő, hogy az interneten csakhamar többen is eladásra kínálták ?az utolsó Chicken Big Mac?-et.

Volt, akinél 99 pennyvel (420 forint) kezdődött a licit az eBay-en, de akadt olyan is, akinél 100 font (42 ezer forint) volt a kikiáltási ár, és ennyiért csak a burger dobozát kínálta eladásra.

Sokáig nem düböröghet majd a feketepiac, hiszen ha újra feltűnik az étlapokon a szendvics, aligha aukciós site-okon keresik majd az emberek.

The post Magánszemélyek árulják az interneten ?az utolsó csirkés Big Mac?-et first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés