:
Breaking News

?Ez egy gyönyörű sport, és imádom? ? Liu Shaolin kizárása után gratulált a riválisnak

  • 24.hu
  • 07 Feb, 2022
  • Címkék: #

Bár senkinek nem nyilatkozott, az Instagramon üzent Liu Shaolin Sándor a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres olimpiai döntőjét követően, amelyen bár az első helyen ért célba, utólag a videózás során úgy ítélték meg, két esetben is szabálytalan volt, így kizárták a versenyből. A döntést követően a kínai Zsen Ce-vejé lett az aranyérem, míg Liu Shaolin öccse, Liu Shaoang lett a bronzérmes ? a magyar csapat megóvta a döntőt.

Kapcsolódó Videón Liu Shaolin kizárása és Liu Shaoang olimpiai bronzérme Egy vitatott döntés után is sporttörténelmi magyar érem született Pekingben.

?A nap, amikor majdnem olimpiai bajnok lettem ? edzettem , mentálisan és fizikálisan is szenvedtem az elmúlt négy évben, vagy amióta elkezdtem korcsolyázni 2005-ben.

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elérni az eredményt, amire mindannyian vártatok. Nehéz nap volt, mindent beleadtam, amit tudtam, semmit sem csinálnék másképp.

A short track egy gyönyörű sport, és imádom. Gratulálok a barátomnak, Zsen Ce-vejnek. Keményebben és okosabban fogok edzeni. Szeretlek titeket, akár olimpiai bajnok vagyok, akár nem. Folytatom a harcot, ti pedig szurkoljatok értem? ? írta bejegyzésében a 2018-ban a férfiváltóval olimpiai bajnok, idén a mixváltóval bronzérmes Liu Shaolin Sándor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Liu Shaolin (@shaolinliu) által megosztott bejegyzés

A rövidpályás gyorskorcsolya versenyei szerdán a férfi 1500 méterrel folytatódnak a Liu fivérekkel és John-Henry Kruegerrel, ebben a számban érmeket is osztanak. Emellett a női 1000 méter selejtezőjében Jászapáti Petra és Kónya Zsófia áll rajthoz, míg a női váltó elődöntőjében nem lesz magyar érdekeltség.

The post ?Ez egy gyönyörű sport, és imádom? ? Liu Shaolin kizárása után gratulált a riválisnak first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés