:
Breaking News

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 02 Feb, 2022
  • Címkék: #

2022. február 2., szerda

Friss hírek: A Fővárosi Törvényszék kimondta: az Emberi Erőforrások Minisztériuma jogtalanul utasította ki a sajtót a kórházakból. Robotok is váltanak Pekingben az olimpiai fáklyafutáson. Szerdán reggel elindult a koronavírus-járvány miatt alaposan lerövidített, mindössze három napig tartó olimpiai fáklyafutás Pekingben. A lezárások miatt nem lehetnek nézők az utak mentén. Dőlnek a korlátozás-dominók, a franciák és a norvégok is enyhítenek. Lassan lepörög az omikron-járvány Nyugat- és Észak-Európában, puhulnak a szabályok is. Azonnali újabb nemzetközi szankciókat helyezett kilátásba Boris Johnson brit kormányfő kedden Oroszországgal szemben arra az esetre, ha az orosz csapatok megsértik az ukrán határt. 7 milliárd forinttal drágult a parlamenti választás szervezése. így is jóval olcsóbb lesz azonban, mintha külön tartanák a népszavazást. Hosszú idő után nem a Suzuki adta el a legtöbb új autót. 2020 januárjához képest 20 százalékos az elmaradás. Teljesen lezárják Tongát, miután két koronavírus-fertőzöttet regisztráltak a fővárosban, Nuku?alofában ? írja a BBC. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a Szépvölgyi úton a Pusztaszeri útnál, sávlezárásra kell készülni. Baleset történt az Alkotás utcában befelé a Déli pályaudvarnál a Krisztina körút előtt, egy sáv járható. A Bécsi úton kifelé a Selmeci utcánál útszűkületre kell készülni gázvezeték javítása miatt.

BKK:

A 39-es autóbusz a Goldmark Károly utca és a Déli pályaudvar M között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 21-es és a 21A autóbusz a Szent Orbán tér és a Széll Kálmán tér M között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 102-es autóbusz az Apor Vilmos tér és a Déli pályaudvar M között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 139-es és a 140A autóbusz a Dayka Gábor utca és a Déli pályaudvar M között megnövekedett menetidővel közlekedik. A 21-es, a 21A, a 39-es, a 102-es, a 139-es és a 140A autóbusz Déli pályaudvar M megállóját áthelyezték a villamos megállóba. Mai időjárás: Többórás napsütés várható. Elszórtan zápor, hózápor előfordulhat. 5 és 10 fok között várható a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Karolina Aida Deviza középárfolyam: EUR 355,5
USD 315,69
CHF 342,1
GBP 426,15
+1:

2,8 milliárd forint EU-s támogatás úszott el a Buda-Cash csődje miatt, a minisztérium hallgat az ügyről

The post Szerdai friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés