:

Óriási kapushiba miatt nem nyertek a lengyelek a kézi-Eb-n

Óriási kapushiba miatt nem nyertek a lengyelek a kézi-Eb-n
  • 24.hu
  • 23 Jan, 2022
  • Címkék: #

Lengyelország 29-29-es döntetlent játszott az orosz csapattal a magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének harmadik fordulójában.

Kapcsolódó Mínusz ötről fordított, majd simán kikapott a Fradi női kézicsapata Henny Reistad 13 góljára nem volt ellenszer.

A két nappal korábban mutatott kiábrándító produkciójuk után a lengyelek ? akik 28-18-ra kikaptak a svédektől ? ezúttal jól küzdöttek, Mateusz Zembrzycki bravúrosan védett, így az oroszok hiába vezettek nyolc perc után 5-2-re, ellenfelük a 24. percben egyenlített (9-9), sőt a szünetben vezetett is, írta az MTI.

A 37. percig tudta tartani egy-kétgólos előnyét a lengyel csapat, ezután megint sokat hibázott, a hatékonyabban védekező és lendületesebben támadó oroszok pedig fordítottak.

A hátralévő időben is többször megfordult az állás, az alacsony színvonalú meccs utolsó perce döntetlenről kezdődött. Michal Daszek három másodperccel a vége előtt emberelőnyben betalált, az oroszok időt kértek, majd Szergej Koszorotov a középkezdés után 15 méterről lőtte el a labdát, amit nem tudott kivédeni a lengyel kapus.

What an end to a match. Last-second goals, last-second timeouts, it had EVERYTHING.@handballpolska vs @rushandball #ehfeuro2022 #watchgamesseemore pic.twitter.com/hfidbjmQUY

? EHF EURO (@EHFEURO) January 23, 2022

Az oroszoknak úgy sikerült pontot szerezniük, hogy kapusaik összesen három lövést védtek az egész meccsen.

Férfi kézilabda-Eb, középdöntő, II. csoport, 3. forduló

Lengyelország ? Orosz csapat 29-29 (13-12)

 

később:
18.00: Németország ? Svédország
20.30: Spanyolország ? Norvégia

The post Óriási kapushiba miatt nem nyertek a lengyelek a kézi-Eb-n first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés