:
Breaking News

Hiába Károly herceg ajánlata, Harry hercegék nem mernek visszatérni az Egyesült Királyságba

Hiába Károly herceg ajánlata, Harry hercegék nem mernek visszatérni az Egyesült Királyságba
  • 24.hu
  • 20 Jan, 2022
  • Címkék: #

Egyre közeledik a Fülöp herceg tiszteletére rendezendő megemlékezési ceremónia dátuma, Harry hercegék viszont továbbra sem mernek visszatérni az Egyesült Királyságba. A sussexi herceg néhány nappal ezelőtt perrel fenyegette meg a brit kormányt azt sérelmezve, hogy nem biztosítanak megfelelő védelmet a családja számára. Ugyan azt mondta, hogy amennyiben szükséges, saját zsebből fizeti a testőröket, ám ezt a kormány elutasította.

Kapcsolódó Harry herceg beperli a brit kormányt, ha nem adnak családjának megfelelő védelmet Nehezményezi, hogy az Egyesült Királyságba látogatásukkor nincsenek kellő biztonságban.

A herceg úgy véli, hogy a saját testőrei nem tudnak számára elégséges védelmet biztosítani, amennyiben úgy dönt, hogy visszatér a szülőhazájába. Hangsúlyozta, hogy az elmúlt időszakban több halálos fenyegetést is kaptak, és a családját sem szeretné veszélynek kitenni.

A királyi család egyébként nagyon szeretné megismerni a sussexi pár júniusban született kislányát, eddig azonban nem volt lehetőségük találkozni. Hogy a jég végre megtörjön, Károly herceg még azt is felajánlotta, hogy szálljanak meg nála a látogatásuk idejére, választ azonban eddig nem kapott ezt illetően. Ha a biztonságból fakadó probléma nem oldódik meg a sussexiek és a brit kormány között, újabb lehetőség úszik el, amikor a család végre újraegyesülhetne.

The post Hiába Károly herceg ajánlata, Harry hercegék nem mernek visszatérni az Egyesült Királyságba first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés