:

Kulcsár Edináék már a tizedikek, akik szakítottak a Nyerő Páros után

Kulcsár Edináék már a tizedikek, akik szakítottak a Nyerő Páros után
  • 24.hu
  • 14 Jan, 2022
  • Címkék: #

Egyéves küzdelem után Kulcsár Edina és Csuti úgy döntöttek, elengedik egymás kezét. Tavaly a Nyerő Párosban is azért próbáltak szerencsét, hátha a műsor segít nekik visszatalálni egymáshoz. Ez végül nem sikerült.

Kapcsolódó Szakított Kulcsár Edina és Csuti Egy évig küzdöttek, de végül nem sikerült megmenteniük a házasságukat.

A Nyerő Párosnak több szériája is lepörgött már a nézők előtt, az öt évadot követően pedig több kapcsolat is zátonyra futott, amikor a kamerák leálltak, sőt. Voltak, akik még az adásba kerülés előtt a szakítás mellett döntöttek. A Blikk össze is szedte, mely párok váltak külön a műsorban való szereplésük után. Kulcsár Edináék a tizedikek ezen a listán.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt az első évadban, 2016-ban tűntek fel. Házasságuk tavaly januárban ért véget. Kárpáti Rebeka és Frohner Ferenc a tavalyi évadban versenyeztek egymás mellett, szakításukat novemberben jelentette be a színésznő. Az Éjjel-nappal Budapestből ismert Kovács Dóra és Király Péter már az első széria forgatása alatt is sokszor veszekedtek, 2018-ban ők is külön váltak. Sebestyén Ági és Pumped Gabo is az említett évadban játszottak, ők sincsenek már együtt. Papp Gergő és Judit 2020 nyarán 17 éves kapcsolatuknak mondtak búcsút. Némedi-Varga Tímea és Gergely Róbert tízéves házassága is véget ért, ők 2016-ban búcsúztak el egymástól Vasvári Vivien és Fecsó a második szériát győztes párként hagyta el, két évvel később fájdalmas válás lett a történetük vége. Széphalmi Juliska és Sánta László hat év után, 2020 őszén váltak el. Fluor Tomi és Mesi pedig a harmadik évad után nem sokkal szintúgy szakítottak egymással. +1 L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga szintén különváltak néhány hónapra, mostanra viszont úgy tűnik, sikerült rendbehozniuk a házasságukat.

The post Kulcsár Edináék már a tizedikek, akik szakítottak a Nyerő Páros után first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés