:

Kanye West azt tervezi, Oroszországba megy, hogy Vlagyimir Putyinnal találkozzon

Kanye West azt tervezi, Oroszországba megy, hogy Vlagyimir Putyinnal találkozzon
  • 24.hu
  • 11 Jan, 2022
  • Címkék: #

Még idén Moszkva felé veszi az irányt Kanye West ? új nevén Ye ?, hogy találkozhasson Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, továbbá istentiszteleteket tartson az országban. Minderről a rapper személyes tanácsadója, Ameer Sudan beszélt a napokban.

Úgy fest, ehhez a Putyinnal szoros üzleti barátságot ápoló Arasz Agalarov lesz a nyerő ember, őt ?Oroszország Trumpjaként? is emlegetik (Agalarov és fia, Emin Agalarov még 2013-ban dolgoztak együtt Trumppal, hogy a Miss Universe átköltözhessen Oroszországba). Kanye West vélhetően azért akar szorosabb kapcsolatot ápolni Agalarovékkal, hogy a rapper vagyonát tízmilliárd dollár fölé juttassák. Egyik első lépésként zenei együttműködéseket köt Emin Agalarovval, hogy utóbbi minél nagyobb népszerűséget szerezhessen az Egyesült Államokban ? tudniillik, a kisebb Agalarov énekes, a néhai Muszlim Magomajev volt a tanítómestere.

Putyin pedig azért is hajlandó West keresztény egyházát az országba engedni, mert néhány évvel ezelőtt még arról beszélt az elnök, hogy az orosz rapperek erkölcstelenek, mérgezik a fiatalokat. Ám meglehet, úgy érzi, a Westtel való kollaborációval a számára helyes út felé navigálhatja majd a fiatalabb nemzedéket.

Kanye West egyébként egy novemberi interjúban ?fiatal Putyinként? jellemezte saját magát.

The post Kanye West azt tervezi, Oroszországba megy, hogy Vlagyimir Putyinnal találkozzon first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés