:
Breaking News

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 10 Jan, 2022
  • Címkék: #

2022. január 10., hétfő

Friss hírek: Kásler: Napi 200 haláleset jöhet, szükség lesz negyedik oltásra. Interjút adott az Inforádiónak Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter megállapodott orosz kollégájával, Szergej Lavrovval, hogy az orosz külügyminisztérium segít az kazahsztáni Almatiban ragadt magyarok evakuálásában. Feminin cowboyok és marakodó milliárdosok taroltak a Hollywood által bojkottált Golden Globe-on. A botrányok miatt idén elmaradt a vörös szőnyeg és a tévéközvetítés is. Életét vesztette három lengyel hegymászó a szlovákiai Magas-Tátrában. Holttestüket kétnapos kutatás után vasárnap találták meg ? közölte a szlovákiai Hegyimentő Szolgálat. Szombathelyen több száz lakásban állt le a fűtés vasárnap. A lakók a csövekből hangos csattogást hallottak, majd a víz bugyogását és ezután nem sokkal kihűltek a radiátorok. A kazahsztáni hatóságok közlése szerint 164-en vesztették életüket az országot a múlt héten megrázó zavargásokban, köztük három gyerek. Tizenkilenc ember meghalt vasárnap, amikor tűz ütött ki New York Bronx negyedének egyik lakóépületében. A bíróság döntése alapján Novak Djokovic visszakapja az útlevelét, és elhagyhatja azt a kiutasítottak számára fenntartott melbourne-i szállodát, ahol megérkezése óta tartózkodott. Félpályáról lőtt álomgólt az Atlético játékosa Ismét kikapott kupamumusától az Arsenal Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Lezárják a XI., Boldizsár utcát a Cirmos utca és a Kérő utca között közműépítés miatt. A VIII., Nap utcát lezárják a Vajdahunyad utca és a Kisfaludy utca között építkezés miatt. Az M5-ös autópálya bevezető szakaszán a Hofherr Albert utca és a Határ út között szakaszos sávlezárásra kell számítani napközben, mert kertészek dolgoznak.

BKK:

68-as autóbusz járataira hétköznapokon is csak az első ajtón, érvényes jegy vagy bérlet bemutatásával lehet felszállni. Mai időjárás: Északon többórás napsütés várható. A déli megyékben továbbra is sok marad a felhő. -2 és +5 fok között alakul a nappali csúcshőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Melánia Deviza középárfolyam: EUR 359,36
USD 317,6
CHF 344,73
GBP 430,51
Ezeket is érdemes elolvasni: Ide nem csak a ?fehérgalléros? hajléktalanokat engedik be. Halasi Eszter 14 órás műszakot beszélgetett és fotózott végig az Oltalom Egyesület által egy autószerelő üzemből kialakított éjjeli menedékhelyen és nappali melegedőn a Fűtött utcában. Képriport. Már azt is tudják az adattudósok, mikor fognak szenvedni az allergiások +1:

?Miért ne lehetne a zene a szabadtéré is?? ? Kocsis Paulinával zongoráztunk a Városháza téren. A Budapest központjába kitett pianínón bárki játszhat, akinek kedve van hozzá. Mi is kipróbáltuk az X-Faktor második heyezettjével, Kocsis Paulinával és egy német zongoravirtuózzal.

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés