:

Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel közösségi oldalát ellepték a negatív kommentek

Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel közösségi oldalát ellepték a negatív kommentek
  • 24.hu
  • 04 Jan, 2022
  • Címkék: #

Monoki Lehel lett az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője, a kommentátor korábban a Digisportnál és Arena4-nél dolgozott huzamosabb ideig. Az első Exatlon-adása után a műsorvezető közösségi oldalait ellepték negatív kommentek is.

?Van lejjebb?? ?Hmm…. hogy is fogalmazzak. Ki nem állhatom a focit. Te pedig úgy vezeted az Exatlont, mintha a világ legunalmasabb megyei harmadosztályú meccsét közvetítenéd, ami nagyjából három embert érdekel. Szedd össze magad, kérlek és sürgősen változtass, mert az egész műsort tönkreteszed és élvezhetetlen miattad! Köszi!? ?Értem én, hogy mindig meg kell újulni… de azért van egy határ. Sajnálom, hogy az egyik legjobb kommentátor eddig süllyed. Se a csatornaváltás, se ez a fajta műsor nem áll jól. További sok sikert. Talán egyszer te is rá jössz hogy tévedtél.? ?Csalódtam benned, Lehel!? ?Következő szerep mi lesz, Nyerő Páros vagy Konyhafőnök?? ?Baukó Évát mikor hívod a nyitóbuliba??

Akadtak mellettük olyan hangok is, akik kifejezetten értékelték Monoki új szerepét, sőt, Palik László után minőségi váltásként élték meg a megjelenését.

?

The post Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel közösségi oldalát ellepték a negatív kommentek first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés