:

Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel az új széria műsorvezetője

Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel az új széria műsorvezetője
  • 24.hu
  • 03 Jan, 2022
  • Címkék: #

Eddig nem lehetett tudni, ki vezeti majd az Exatlon Hungary All Star évadát, Palik László leköszönése után. Még decemberben derült ki, hogy Gelencsér Tímea sem folytatja pályafutását az új szériában, a helyét Nagy Réka veszi át riporterként. A műsor első adásáig azonban egyáltalán nem árult el semmilyen információt a TV2 csatorna azzal kapcsolatban, hogy ki lesz az Exatlon új műsorvezetője.

A negyedik évad első adásában azonban kiderült, hogy a pozíciót Monoki Lehel tölti be, aki már húsz éve sportriporterként tevékenykedik, így nem valószínű, hogy túl sok meglepetés éri majd a műsor közben.

Kapcsolódó Novák Zalánnal és Szente Grétával tér vissza az Exatlon Hungary All Star Megvan, kik versenyeznek majd a műsorban.

Ifjúsági magyar bajnok is voltam a Ferencvárossal, de mindig is jobban érdekelt a sport világa annál, mint hogy csak a pályán szaladgáljak. Már gyerekként kommentáltam a mérkőzéseket, tizennyolc évesen pedig lehetőséget kaptam arra, hogy élőben közvetíthessek elsőosztályú magyar bajnoki meccset. Azóta egyértelműen a hivatásommá vált ez a szakma, mindig azt szoktam mondani, hogy nekem tulajdonképpen még soha életemben nem kellett dolgoznom, hiszen a munkám a hobbim is egyben

? nyilatkozta Monoki a csatornának.

The post Exatlon Hungary All Star: Monoki Lehel az új széria műsorvezetője first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés