:

Andy Cohen a CNN szilveszteri élő adásában részegen fakadt ki egy politikusra

Andy Cohen a CNN szilveszteri élő adásában részegen fakadt ki egy politikusra
  • 24.hu
  • 02 Jan, 2022
  • Címkék: #

Amerikában ismert tévés arcnak számít Andy Cohen, akinek saját műsora is van Watch What Happens Live with Andy Cohen címmel. Új év alkalmából a CNN a Times Square-ről adott élő műsort, ahol a csatorna egyik legismertebb arca, Anderson Cooper és Cohen voltak a műsorvezetők.

Hadd mondjak nektek valamit! ? vágott bele Cohen egy nagy monológba, miután ? szemmel láthatóan ? nem kevés alkoholt elfogyasztott.

Nézni, ahogy de Blasio polgármester győzelmi táncot lejtett négy év legszarabb városvezetése után… egy dolog van, amiben a demokraták és a republikánusok is egyetértenek, hogy ő milyen szörnyű polgármester volt. Szóval, sayonara, szívem!

? búcsúzott a leköszönő Bill de Blasiótól, akit harmadjára már választottak meg polgármesternek. Eric Adams vezeti mostantól a várost.

Drunk Andy Cohen going off on former horrific Mayor of New York City Bill DeBlasio on national television didn?t get talked about nearly enough ????

absolutely golden pic.twitter.com/OUwsbomGme

? krys marie ? (@krysscarr) January 1, 2022

A Twitteren sokan nem voltak elragadtatva Cohen performanszától, többen úgy fogalmaztak, még ha egyet is értenek vele, effajta viselkedés nem való a televízióba. Cohen később csak annyit írt Twitter-oldalán, hogy az előző este túlságosan sokszor kiszolgálták a pultnál, ezzel utalva az alkoholfogyasztás mértékére.

The post Andy Cohen a CNN szilveszteri élő adásában részegen fakadt ki egy politikusra first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés