:

?Visszavonta az esküvői meghívóm a barátnőm, mert túl jól néztem ki a ruhában, amit ő választott nekem?

?Visszavonta az esküvői meghívóm a barátnőm, mert túl jól néztem ki a ruhában, amit ő választott nekem?
  • 24.hu
  • 22 Dec, 2021
  • Címkék: #

A 20 éves Alena Yildiz a közösségi oldalon vírusként terjedő videójában azt állította, egy esküvőre készülő közeli barátnője azért vonta vissza a meghívóját, mert ?túl jól nézett ki? a ruhában, amit egyébként a menyasszony választott ki neki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ALENA?? (@alenayildiz) által megosztott bejegyzés

A történetet és a outfitet bemutató TikTok-videója ? melyről a Daily Mail is beszámolt ? kevesebb mint tíz nap alatt 8,4 millió lejátszást és 2,2 millió lájkot generált.

A Heidelbergből származó modell a fenti képeken is látható, kék-barna színű, kövekkel kirakott, pánt nélküli Albina Dyla márkájú ruhát vett volna fel az esküvőre, ám közeli barátnője, a menyasszony megijedt, hogy túlragyogja majd, ezért ahelyett, hogy közösen egy másik ruhát választottak volna Yildiznek, inkább úgy döntött, visszavonja a meghívását.

A modell ? akiről sok kommentelő jegyezte meg, hogy kiköpött Ariana Grande ? a hozzászólásokra reagálva azt írta, nem érti, a barátnőjének miért volt problémája azzal, ahogyan kinézett a ruhában, különösen, hogy ő maga választotta ki a ruhát. Szerinte az esküvőknek különben is az ?emberek megbecsüléséről? kellene szólnia, nem pedig arról, hogy ki hogyan néz ki.

@alenayildiz

... ##fy ##fyp ##foryoupage ##viral

? ???????????? ???? - ???????.

The post ?Visszavonta az esküvői meghívóm a barátnőm, mert túl jól néztem ki a ruhában, amit ő választott nekem? first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés