:
Breaking News

Értékes okoseszközökkel ajándékozta meg a Xiaomi Magyarország az SOS Gyermekfalvak lakóit (x)

Értékes okoseszközökkel ajándékozta meg a Xiaomi Magyarország az SOS Gyermekfalvak lakóit (x)
  • 24.hu
  • 22 Dec, 2021
  • Címkék: #

300 gyermek él ma Magyarországon szerető nevelőszülői családokban az SOS Gyermekfalvak Alapítvány támogatásával, további 100 gyermeket és nehéz helyzetbe került szüleiket pedig családmegerősítő programján keresztül segíti az Alapítvány.

A Gyermekfalvak oltalmában cseperedő több száz gyermek számára az okos eszközök ismerete és napi használata éppolyan fontos, mint bármely más gyermeknek a 21. század digitális korában, hiszen ez a technológia nem csupán a szórakozásban és a társas kapcsolatok ápolásában megkerülhetetlen ma már, hanem egy rendezett, biztonságos és meghitt otthon és családi környezet kialakításában is.

A Xiaomi Magyarország kollégái ezért döntöttek úgy, hogy idén olyan okos készülékekkel lepik meg a gyerekeket és az Alapítványt, amiknek a háztartási munkákban, a szórakozásban és az egészséges életvitel kialakításában is hasznát vehetik. Az adományozott termékek széles skálájában található okosporszívó, okostelevízió, légtisztító, projektor és egyéb okoseszközök.

A cég country menedzsere, Wagner Tibor az ajándékok átadásakor kifejezte reményét, hogy ezek az innovatív készülékek kényelmesebbé varázsolják majd a gyermekek környezetét, és egyúttal közös programjaikat is élvezetesebbé teszik. ?A Xiaominál rendkívül fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a helyi közösségeket. Ez számunkra nemcsak az ünnepek idején, de egész évben prioritás. Örülünk, hogy az SOS Gyermekfalvak kis lakóinak meglepetést okozhatunk az adományunkkal? ? mondta Wagner Tibor.

Xiaomi

Az SOS Gyermekfalvak Alapítvány adománygyűjtési és kommunikációs igazgatója, Romet-Balla Ágnes a Xiaomi ajándékait megköszönve hangsúlyozta, hogy az eszközök nem csak gyermekeknek adnak lehetőséget arra, hogy közvetlen kapcsolatba kerülhetnek az okos technológiával, hanem egyúttal a családokat látogató kollégáik biztonságát is szolgálják a jelenlegi járványhelyzetben.

?110 nevelőszülőnk összesen 46 városban gondoskodik olyan gyerekekről, akikről nem tudott, vagy nem akart megfelelően gondoskodni vérszerinti családjuk. Ahány gyerek, annyi egyedi történettel találkozunk, annyi egyedi szükséglettel és igénnyel szembesülünk. A nevelőszülők mellett számos kolléga a családjaink mellett, értük, a közvetlen környezetükben dolgozik. Segíti őket mentálisan, szakmailag. A legnagyobb segítség talán ebben az időszakban a felajánlott termékek közül a légtisztítók, hiszen kollegáink esetében létszükséglet a családokkal a személyes kapcsolattartás, amit ?amikor a szabályok engedik ? a legnagyobb óvatosság mellett végzik, de elkerülhetetlen a találkozás. Ugyanez a helyzet azokkal a kollegákkal, akik pl. az átmeneti krízis otthonban folyamatos jelenléttel kell dolgozzanak. Miattuk örülünk nagyon a felajánlott légtisztítónak, hisz őket tudhatjuk nagyobb biztonságban. A fiatalok otthonában pedig biztos nagy örömet fog okozni az okostelevízió és a porszívó is, bár lehet, jobban örülnénk, ha ez utóbbi tevékenységet azért nem váltaná ki 100%-ban ez az eszköz, hisz feladatunk az, hogy kellően felkészítsük az önálló életre a kilépő fiatalokat?.

The post Értékes okoseszközökkel ajándékozta meg a Xiaomi Magyarország az SOS Gyermekfalvak lakóit (x) first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés