:

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 17 Dec, 2021
  • Címkék: #

2021. december 17., péntek

Ha lemaradtál a tegnap estéről: Simonka György: Nyerhető a Fidesznek ez a körzet, de nem velem, nem indulok itt Erőltetett menetté alakítják a harmadik oltásokat Németországban Észak-Koreában betiltották a nevetést Elvitte a rendőrség Robert Ficot egy tüntetésről Nem nyert a Chelsea, rekordot ért el a Liverpool, bedöntheti a koronavírus a PL-t Friss hírek: Két újabb omikron-gyanús esetet találtak Magyarországon Még többe fog kerülni a lakásfelújítás, lakásépítés Olyan feltételhez szabták a MÁV-Startnál az év végi egyszeri pénz kifizetését, hogy szakszervezeti vezetők elesnek tőle Helyreállt a közlekedés a Keleti pályaudvaron Von der Leyen: Ádáz tempóban terjed az omikron Két éve elítélt áldiplomatát fogtak el hazánkban Világbajnoki aranyat nyert egy magyar pezsgő Igazi világsztárt igazolhat a Dabas kézicsapata Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a Kvassay Jenő úton Csepel felé a Hajóállomás utca előtt a belső sávban. A Hungária körúton a Kacsóh Pongrác úti felüljáró felé a Hős utcánál egy műszaki hibás jármű foglalja el a középső sávot. A Nagy Lajos király útján a Füredi utcánál sárgán villognak a jelzőlámpák.

BKK:

A 4-es és a 6-os villamos a Jászai Mari tér és az Oktogon M között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.

 

Mai időjárás: Keleten a köd, illetve a rétegfelhőzet néhol tartósabban is megmaradhat. Szitálás néhol előfordulhat. A Dunántúlon több helyen viharos széllökésekre is számíthatunk. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű. Névnapok: Lázár Olimpia Deviza középárfolyam: EUR 368,92 USD 326,07 CHF 352,89 GBP 433,41 +1:

Fleck Zoltán: Sunnyogni, hallgatni nem nagyon lehet

The post Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés