:

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 06 Dec, 2021
  • Címkék: #

2021. december 6., hétfő

Friss hírek: Országos közlekedési ellenőrzést tart a rendőrség az ittas vezetők kiszűrésére hétfőtől az utakon ? közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. Az év első tíz hónapjában több mint 1080 milliárd forintnyi új lakáshitel-szerződést kötöttek a háztartások, ami kiugró, 40,1 százalékos emelkedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Orbán Viktor miniszterelnök levélben fordul a határon túli magyarokhoz, arra kérve őket, hogy jövő tavasszal is adják le szavazatukat az országgyűlési választáson. A Semmelweis Egyetem Infektológiai Tanszékének tankönyvére hivatkozva terjed álhír az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon a járványok idején történő vakcinációval kapcsolatosan. Annyit drágul a karácsonyfa, hogy inkább már máshogy mérik, elrejtve az áremelkedést. A rendőrség vízágyút is bevetett Brüsszelben a járványügyi intézkedések ellen tüntetők közé keveredett rendbontók oszlatására. Már 20 ezer embert olthattak be egy német orvos és milliomos saját fejlesztésű, illegális, koronavírus elleni vakcinájával. Beutazási nyomtatványt kell december 20-tól kitölteniük a Romániába beutazó személyeknek. A Német Szociáldemokrata Párt (SPD) szombati rendkívüli kongresszusa után vasárnap a liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) kongresszusa is elfogadta a következő német szövetségi kormány munkáját megalapozó koalíciós szerződést, az SPD, a Zöldek és az FDP megállapodását. Sok más légitársasághoz hasonlóan a Wizz Air is megérzi a foglalásokban az új vírusvariáns, az omikron kedvezőtlen hatásit. Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait A 90+7. percben belőtt 11-essel fordított az MTK az Újpest ellen Látványos szabadrúgásgól is kellett, hogy élen maradjon a Vasas Sallai csapata 37 perc alatt hat gólt rámolt be Hamilton és Verstappen kegyetlen csatájából a címvédő jött ki győztesen a szaúdi káoszfutamon Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Baleset történt a XV., Régi fóti úton a Kazinczy utcánál. Baleset történt a Váci úton befelé a Lehel térnél az Ipoly utca előtt, sávlezárásra kell készülni.

BKK:

93-as, és a 93A autóbusz Kőbánya-Kispest M felé, illetve a 236-os, és a 236A autóbusz a Havanna utcai lakótelep felé terelve közlekedik, nem érinti a Szarvas csárda tér megállót. A 217-es és a 217E autóbusz ritkábban közlekedik a teljes vonalon. A 24-es és a 2M villamos ritkábban közlekedik a teljes vonalon. A D14-es hajó nem közlekedik. Mai időjárás: Borult lesz az ég. Az Északi-középhegység környezetében havas eső, eső, máshol eső várható. 1 és 6 fok között alakul a legmagasabb nappali hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnapok: Mikós Deviza középárfolyam: EUR 363,51
USD 321,72
CHF 349,47
GBP 427,44
Ezt is érdemes elolvasni: Ő volt a valódi Mikulás +1:

Az ellenzéki kerületek teljesen, a fideszesek részben zárkóznak el az óvodai dolgozók kötelező oltásától

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés