:

Károly herceg szerint kitaláció, hogy aggódott volna amiatt, hogy milyen bőrszíne lesz Harry herceg és Meghan Markle gyerekének

Károly herceg szerint kitaláció, hogy aggódott volna amiatt, hogy milyen bőrszíne lesz Harry herceg és Meghan Markle gyerekének
  • 24.hu
  • 29 Nov, 2021
  • Címkék: #

A Károly herceget képviselő Clarence-ház szerint szimpla kitaláció az a feltevés, miszerint a herceg volt az a személy, aki aggodalmaskodott Meghan Markle és Harry herceg születendő gyerekének bőrszíne miatt. A frissen megjelent, Brothers And Wives című könyv azt taglalja, hogy a királyi családon belül Kamilla és Károly között felmerült egy beszélgetés, melyben próbálták megfejteni, milyen lesz a gyerekük bőrszíne.

Vajon hogy néznek majd ki a gyerekeik?

? tette fel a könyv szerint a kérdést Károly a feleségének, aki azt felelte, szerinte nagyon szépek lesznek.

De úgy értem, szerinted milyen lesz a gyerekeik színe?

Meghan Markle és Harry herceg erről még márciusban, Oprah Winfreynek mesélt egy interjúban.

Kapcsolódó Rasszista, kirekesztő, érzelemmentes ? Meghanék interjúja után ezt hihetjük a brit királyi családról A vártnál is mélyebb és őszintébb lett Harry és Meghan interjúja Oprah Winfrey-vel: a sussexi pár elmondta, miért távoztak a családból és arról is, milyen szinten van jelen a rasszizmus Erzsébet királynő házában.

The post Károly herceg szerint kitaláció, hogy aggódott volna amiatt, hogy milyen bőrszíne lesz Harry herceg és Meghan Markle gyerekének first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés