:

Tizenegy évet kapott az idős áldozatát lemeztelenítő és félholtra verő miskolci rabló

Tizenegy évet kapott az idős áldozatát lemeztelenítő és félholtra verő miskolci rabló
  • 24.hu
  • 03 Nov, 2021
  • Címkék: #

Tizenegy év börtönre és tíz év közügyektől eltiltásra a Debreceni ítélőtábla azt a férfit, aki életveszélyesen összevert és megpróbált megbecsteleníteni egy nőt két és fél évvel ezelőtt Miskolcon.

M. D. K. vádlottat testi sértésben, szexuális erőszakban, magánlaksértésben és kifosztásban is bűnösnek mondta ki a bíróság májusban elsőfokon. A férfi feltételes szabadságra nem bocsátható. Az ítélet ellen az elkövető enyhítésért fellebbezett

A férfi 2019 májusában, hajnalban bement az asszony miskolci családi házába, ahol értékek után kutatott, majd észrevette a hálószobában alvó idős nőt. A férfi az asszonyra támadt, a fején és a testén többször megütötte, és megpróbálta levetkőztetni. A nő felébredt, védekezett, azonban a támadója tovább ütötte, minek következtében az asszonynak nyolc napon túl gyógyuló, súlyos életveszélyes koponyasérülései keletkeztek.

Az elkövető ékszereket, karórákat, valamint egy mobiltelefont vitt magával, mintegy 150 ezer forint értékben. A táblabíróság helybenhagyta a döntést, így az jogerős.

The post Tizenegy évet kapott az idős áldozatát lemeztelenítő és félholtra verő miskolci rabló first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés