:

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Keddi friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 02 Nov, 2021
  • Címkék: #

2021. november 2., kedd

Friss hírek: 2050-re Magyarország klímasemleges lesz, 2030-ra, de akár 2026-ra is leállhatunk a szénalapú áramtermeléssel, jelentősen növeljük a napenergia-kapacitásunkat, átalakítjuk a buszflottánkat, és erdősítünk. Lettország egészségügyi segélyt kapott Magyarországtól, Hollandiától, Finnországtól és Svédországtól. Kína és Oroszország el akarja érni az ENSZ Biztonsági Tanácsában bizonyos észak-koreai áruk exportjának tilalmára vonatkozó szankciók feloldását ?a polgári lakosság megélhetésének jobbítása? érdekében. Októberben sem csökkent a lakásfelújítási kedv, egyre többen korszerűsítenék az otthonukat a GKI Gazdaságkutató Zrt. (GKI) és a Masterplast felmérése szerin. Átlépte az ötmilliót a koronavírus halálos áldozatainak száma. A világon 247 129 785 koronavírus-fertőzöttet regisztráltak eddig hivatalosan a járvány alatt, a halálos áldozatok száma 5 005 638 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint kedd reggeli adatai szerint. Visszaadja kormányalakítási megbízását Romániában Nicolae Ciuca ügyvivő védelmi miniszter, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) miniszterelnök-jelöltje. Fájó vereségek, máris befejeződött a magyarok számára a bokszvébé Sokk a Barcának, Agüero három hónapig biztosan nem játszik Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Sávlezárásra készüljenek az Istenhegyi úton felfelé az Adonis utcánál a 60-as villamos (fogaskerekű) felújításához kapcsolódó munkák miatt. A XVIII., Dózsa György utcában az Ültetvény utcánál félpályás lezárásra kell készülni gázvezeték-építés miatt.

BKK:

Az 52-es villamos rövidített útvonalon a Határ út M és a Nagysándor József utca között közlekedik, pótlóbusz jár a Nagysándor József utca és Pesterzsébet, Pacsirtatelep között. A 35-ös autóbusz a Szentlőrinci úti lakótelep felé módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Klapka utca és a Wesselényi utca megállót. A 138-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Növény utca, a DEXTER, a Jókai Mór utca és a Lépcsős utca megállót. A Csepel, Szent Imre tér felé közlekedő 179-es autóbuszra a Wein János úton új megállóhelyénél, a Szabadkikötő, D épületek megállónál is fel lehet szállni.

Budapesten kívül

Lezárták az M0-ás autóút M1/M7-es autópálya felé vezető oldalán a 6-os főúti lehajtót karbantartás miatt. Mai időjárás: Felhős idő lesz. Sokfelé várható eső, zápor. 8 és 14 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Achilles Deviza középárfolyam: EUR 360,8
USD 309,67
CHF 339,62
GBP 426,48
Ezt is érdemes elolvasni:

Novemberben két hideglelős koreai sorozat is a Squid Game nyomába eredne

+1:

A postások nem tudnak róla, hogy 42 milliárd forinttal emelnék a bérüket

The post Keddi friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés