:

Már téli az időszámítás, de még kitart a szép idő

Már téli az időszámítás, de még kitart a szép idő
  • 24.hu
  • 31 Oct, 2021
  • Címkék: #

Vasárnap hajnalban (amikor vissza kellett állítani az órákat) még voltak ködfoltok, de azok mindenütt feloszlanak. Derült, napos időre lehet számítani, estétől válhat újra több helyen párássá a levegő. Csapadék nem valószínű. A délkeleti, keleti szél a Győr-Szeged vonal széles sávjában sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik. A hőmérséklet napközben 14-17, a hosszabb ideig párás részeken 11-13 fok között alakul. Késő estére 0 és 10 fok közé hűl a levegő ? írja a Kiderül.hu.

Hétfőn a ködös tájak kivételével alapvetően derült, gyengén felhős idő várható, de délutántól nyugat felől megvastagszik a felhőzet, a késő délutáni, esti óráktól kisebb eső az ország északnyugati harmadán már előfordulhat. Késő estétől intenzív csapadékzóna éri el az országot, többfelé lehet eső, zápor. A szél sokfelé megélénkül, az Észak-Dunántúlon meg is erősödik. Kora délután általában 14 és 18 fok közötti csúcsértékekre lehet számítani, de a tartósabban ködös északkeleti területeken ennél pár fokkal hidegebb is lehet.

A köd miatt az Országos Országos Meteorológiai Szolgálat hétfőre elsőfokú, citrámsárga figyelmeztetést adott ki két megyére.

The post Már téli az időszámítás, de még kitart a szép idő first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés