:

Nádai Anikó pasija az egyetlen ember eddig, aki a TV2 és az RTL Klub páros versengésében is részt vett

Nádai Anikó pasija az egyetlen ember eddig, aki a TV2 és az RTL Klub páros versengésében is részt vett
  • 24.hu
  • 15 Oct, 2021
  • Címkék: #

Az RTL Klub Nyerő Páros első évadának indulása után két évvel később jött a TV2 válasza, A legbátrabb páros címmel, melyben ugyanúgy hírességeket és párjaikat szerepeltették, csak kicsit más koncepció alapján. A legbátrabb párosban ugyanis nem ügyességi vagy a mindennapi életből adódó (például, össze kell rakni egy asztalt vagy megszerelni a csapot) feladatokat kellett teljesíteniük, hanem olyan bátorság és erőpróbákat, minthogy a párok egyik tagjának fel kellett gyújtania a másikat vagy egy szakadék szélén lógó buszból kimászni. Ráadásul mindezt Máltán, mert valamilyen oknál fogva odáig utaztak a műsor leforgatásához. Mindkét műsor reality kategóriába esik, így nemcsak a feladatok teljesítése közben, de a közös házban való mindennapjaikat is figyelemmel kísérhettük. A párokat természetesen úgy válogatják össze minden évadban, hogy elég különböző karakterek legyenek, ezzel izgalmassá téve az együttélést.

?

Idén október tizennyolcadikén érkezik a Nerő Páros legújabb évada, melynek szereplői közül észrevettünk egy érdekességet, mégpedig, hogy Nádai Anikó párja, Hajmásy Péter mindkét műsorban szerepelt. Először 2018-ban bukkant fel A legbátrabb párosban, akkor még Weisz Fanni oldalán. A versenyt nem nyerték meg, a szériában Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv szerezték meg az első helyet. A Nyerő Párosnak így valószínűleg nagyobb rutinnal indulhat neki, mint sok olyan szereplő, akik nem szoktak hozzá, hogy minden lépésüket kamera követi.

The post Nádai Anikó pasija az egyetlen ember eddig, aki a TV2 és az RTL Klub páros versengésében is részt vett first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés