:

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 14 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 14., csütörtök

Friss hírek: Závecz: Dobrev Klára (42%) nyerte a tévévitát. A kutatás szerint szoros volt a verseny. Tíz uniós tagország, köztük Magyarország az Európai Bizottságnak címzett levelében arra szólította fel Brüsszelt, hogy az atomenergiát sorolja az alacsony szén-dioxid-kibocsátású energiaforrások közé, és ezzel váljon az unió éghajlat-semlegesség megvalósítását célzó zöld programjának részévé. A Szabadság téren is vett egy szállodát Tiborcz István cége. Néhány nappal azután, hogy Spanyolországban megvásárolt egy hotelt, újabb szálloda megszerzéséről adott. Legkevesebb öten meghaltak és többen megsebesültek, miután egy férfi nyílvesszőkkel támadt a járókelőkre Norvégiában, írja a BBC. Nemzeti megbékélést szorgalmazott Matteo Salvini, a Liga olasz kormánypárt vezetője szerdán, miután a kikötőkben és az országúti áruszállításban dolgozók a forgalom megbénítását helyezték kilátásba a védettségi igazolás küszöbönálló bevezetése miatt, amit újabb kormányellenes demonstrációk és sztrájkok követhetnek. Készültségbe helyezte az ország egészségügyi hatóságait az ugandai kormány, miután a szomszédos Kongói Demokratikus Köztársaságban ismét felütötte a fejét az ebola. A Barcának van egy játékosa, akit csak egymilliárd euróért lehet elvinni Vb-selejtező: az újabb két zakó már sok volt, repült a kapitány Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton kifelé a Károli Gáspár utca után sávlezárásra kell készülni, mert csatornát javítanak. Szakaszos útszűkület várható a VIII., Fiumei úton a Rákóczi út és az Orczy tér között, mert kertészek dolgoznak. Lezárják a II., Füge utcát a Barsi utcánál közműjavítás miatt. Lomtalanítás miatt korlátozásra kell készülni napközben a XVIII., Bajcsy-Zsilinszky út?Üllői út?Mednyánszky utca?Szinyei Merse utca?Borics Pál utca által határolt területen.

BKK:

38-as, a 138-as és a 238-as autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent Imre tér H és a Karácsony Sándor utca H megállót, a 179-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Szent Imre tér H, a Karácsony Sándor utca H és a Mansfeld Péter utca megállót ma 9:00-tól – 13:00-ig. Mai időjárás: Esős idő lesz. 8 és 14 fok között alakul a legmagasabb emberi hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Helén Deviza középárfolyam: EUR 360,34
USD 311,82
CHF 335,83
GBP 424,95
Ezt is érdemes elolvasni:

Mekkora árnyékot vet majd Kurz az új kancellárra?

Hova kerülnek a Facebookra töltött fotók? Lehet, hogy a sarkkör mellé

Podcast:

?Én már inkább a múltban élek, mint a jövőben? ? exkluzív interjú Szombathy Gyulával

+1:

Mélyíti a szakadékot család és család között az szja-visszatérítés

The post Csütörtöki friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés