:
Breaking News

Hatalmas aksival jön a Nokia első táblagépe

Hatalmas aksival jön a Nokia első táblagépe

A HMD Global bemutatta első táblagépét, a Nokia T20-at. A T széria első tagja többek közt 2K-s (2,000 x 1,200) kijelzővel érkezik, legfeljebb 400 nites fényerővel. A cég három éven át garantálja hozzá havi biztonsági javítócsomagokat, két évig pedig OS frissítéseket.

A biztonsági funkciók mellett lehet még említeni az előretelepített Nokia T20 a Google Kids Space csomagot, ami segít abban, hogy a kicsik megbízható alkalmazásokat, könyveket, illetve videókat találjanak, amikkel fejleszthetik a tudásukat. A Google Kids Space a gyerek Google fiókjával párhuzamosan működik, így a szülőknek továbbra is minden felügyeleti eszközük megmarad a Family Linken keresztül.

Az eszköz fém készülékházat és a csiszolt 3D kijelzőkeretet kapott. Belül egy nyolcmagos Tiger T610 processzor dolgozik, a hátlapra egy 8 megapixeles kamera, míg az előlapra egy 5 megapixeles kamera került. Energiával egy 8200 milliamperórás akkumulátor látja el, ami a cég ígérete szerint akár 15 órányi böngészést, 7 órányi konferenciahívást, vagy nagyjából 10 órányi filmnézést tesz lehetővé. Támogatja a gyorstöltést is (15watt, de a dobozhoz adott töltő 10wattal tölt csak), és 4G LTE (CAT 4) modemmel szerelték fel.

HMD Global Fotó: HMD Global

A Nokia T20 felkerült az Android Enterprise Recommended eszközök (AER) listájára is, vagyis megfelel a Google szigorú nagyvállalati előírásainak, így céges környezetben is biztonságosan használható. Támogatja a HMD Enable Pro szolgáltatást is, vagyis a HMD Global nagyvállalati eszközmenedzsment megoldásával egyszerűen, távolról üzembe helyezhető a vállalatok egyedi igényeinek megfelelően.

A Nokia T20 Magyarországon 2021. november végétől lesz elérhető kék színben, 3Gb/32Gb Wifi és 4Gb/64Gb LTE verzióban, a hivatalos magyar árat egyelőre nem közölték. Az Engadget 250 dolláros kezdőárat említ, ami azt jelenti, hogy körülbelül 80 ezer forint körül lehet hozzájutni adóterhek nélkül.

Dömös Zsuzsanna további cikkei Tízből kilenc céget fenyeget ez a támadási módszerFontos funkciót kapcsol be a Google több millió felhasználónál11 éves lett az Instagram

The post Hatalmas aksival jön a Nokia első táblagépe first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés