:

Jól indított az új Bond-film a világ mozijaiban

Jól indított az új Bond-film a világ mozijaiban
  • 24.hu
  • 04 Oct, 2021
  • Címkék: #

A 25. James Bond-film a pandémia-korszak első olyan hollywoodi filmje, amely Kína nélkül is átlépte a 100 millió dolláros bevételt a nemzetközi bemutató hétvégéjén. A Nincs idő meghalni ? melynek bemutatóját a COVID-19 járvány miatt többször is elhalasztották ? 119,1 millió dolláros bevételt ért el 54 országban a premierhétvégén, ami számos rekordot hozott, egyben új reményt is ad a mozi jövőjére nézve, írja a Hollywood Reporter.

Kapcsolódó A Nincs idő meghalni merész kísérlettel vesz búcsút Daniel Craig James Bondjától Az új James Bond-film nem igazán jó, de olyasmit mutat, amit még nem láttunk a sorozatban. Ellentmondásos befejezése ez Daniel Craig Bond-ciklusának. Kritika.

A film nemcsak Nagy-Britanniában teljesített jól, ahol hagyományosan jól futnak a Bond-filmek, de 24 országban is a legjobb nyitóhétvégét produkálta a Bond-filmek közül, így például Japánban, Hongkongban, Németországban, Svájcban, Svédországban, Olaszországban és Japánban is. 21 országban pedig a világjárvány korszakának legtöbb bevételt hozó mozipremierje volt ez, így többek között Nagy-Britanniában, Hongkongban, Ausztriában, Németországban, Svájcban, Dániában és Norvégiában is. És az amerikai bemutató még csak most jön, Kínában pedig október végén mutatják be a filmet. Egyébként a hétre már esett egy jó hír a moziknak: a Venom 2. ? Vérontó is rekordokat döntve mutatkozott be Amerikában.

The post Jól indított az új Bond-film a világ mozijaiban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés