:

Pumped Gabo beleállt a vadászati kiállításba: 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni???

Pumped Gabo beleállt a vadászati kiállításba: 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni???
  • 24.hu
  • 04 Oct, 2021
  • Címkék: #

A celebek közül is többen hangot adtak annak, hogy nem biztos, hogy a Vadászati kiállítás megszervezése szükségszerű volt. Fluor Tomi azt kritizálta, hogy az eseményre ?felfüggesztették? a covid járványt, Pumped Gabo pedig a ráköltött milliárdokat tudta volna jobban felhasználni.

Kapcsolódó Fluor Tomi: De meglepődtem, hogy a vadászati világkiállítást is elkerüli a covid Csak nem ironizál?!

A héten volt a Vadászati kiállítás ahol halott, kitömött állatokat lehetett nézegetni, ? úgy, hogy közben rengeteg állatfaj a kihalás küszöbén. Értem én hogy a vadászat kultúrája, történelme stb de az mikor volt már teso, több száz éve és az előtt! Engedjük el! ????? Mi inkább elmentünk állatokat etetni, simogatni, és hülye hangon beszéltünk hozzájuk, ez jó volt! Vissza a kiállításra: 70 milliárdba került!! 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? ?? Egy heteset nagy fellépőkkel. Arra el is menne mindenki, nem úgy mint erre a szar kiállításra, ami full veszteséges lett

? írta posztjában Pumped Gabo.

 

View this post on Instagram

 

Pumped Gabo (@pumped_gabo) által megosztott bejegyzés

The post Pumped Gabo beleállt a vadászati kiállításba: 70 milliárdból milyen Budapest parádét lehetne csinálni??? first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés