:

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk

Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk
  • 24.hu
  • 04 Oct, 2021
  • Címkék: #

2021. október 4., hétfő

Friss hírek: Október 13-án este fél hétkor, az RTL Klubon lesz a következő, ellenzéki miniszterelnök-jelölti vita. Sokmilliós négyzetméterár, egyedi árképzés és fokozódó kereslet jellemzi a luxuslakások piacát, ahol már milliárdos ügyletek születésére is van példa. Hétfőtől nem kell koronavírus-tesztet elvégeztetniük az angliai beutazás előtt azoknak, akik mindkét oltási dózist megkapták, és nem a brit kormány által vörös ? vagyis a legmagasabb járványkockázatú ? kategóriába sorolt országokból utaznak Angliába. A Facebook egykori alkalmazottja belső dokumentumokra hivatkozva arról beszélt a CBS 60 Perc című műsorában, hogy a Facebook hazudik, amikor azt állítja, hogy jelentős előrelépést tesz a gyűlölet, az erőszak és a félretájékoztatás ellen. 572 ezer liter kőolaj szivárgott a Csendes-óceánba. Hatalmas olajszőnyeg alakult ki a dél-kaliforniai partvidéken egy tengeralatti olajvezeték szivárgása miatt ? közölték vasárnap az amerikai hatóságok. Már 246 napot töltöttek zárlat alatt az ötmillió lakosú Melbourne-ben. Az ausztráliai Melbourne lett a koronavírus-járvány miatt leghosszabb időre zárlat alá vont város a világon, a rekordot eddig Buenos Aires tartotta. Húszéves mélypontra süllyedt szeptemberben az erdőirtást célzó tüzek száma az Amazonas brazíliai térségében. Ennél jobban még nem kezdett a Milan, feltámadt Mourinho csapata. 21 éve nem volt ilyen veresége a Bayern Münchennek. Ezekre figyelj, ha elindulsz otthonról:

Budapest

Közúti információk:

A XV., Kossuth utcában a Kismező utcánál útszűkületre kell számítani vízvezeték-javítás miatt. Útszűkületre számíthatnak a Vörösvári úton a Körte utca és a Váradi utca között, mert kertészek dolgoznak naponta 6:30 és 14:30 között. Lezárják a fél útpályát a XI., Boldizsár utcában a Balatoni út közelében közműépítés miatt. Baleset történt a XIV., Vágány utcában a Róbert Károly körúti felüljárónál.

BKK:

60-as villamos nem közlekedik. Október 17-én üzemzárásig a H8-as HÉV Gödöllő, Szabadság tér és Gödöllő között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbuszok közlekednek. A HÉV Gödöllő, Szabadság tér és Gödöllő, Erzsébet park állomáson mindkét irányban a Gödöllő irányú peronnál áll meg. A 82-es trolibusz Szugló utca/Róna utca és az Örs vezér tere felé lévő Tisza István tér megállóját is áthelyezik. A 241-es autóbusz a Savoya Park felé terelve közlekedik, nem érinti a Városház tér megállót. A 241-es és 251-es autóbusz a Lomnici utca, illetve a Kelenföld vasútállomás M felé terelve közlekedik, nem éritinti a Savoyai Jenő tér és a Városház tér megállót. A 241A és a 251A autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Városház tér megállót. Mai időjárás: Derült, napos idő lesz. 20 és 27 fok között alakul a hőmérséklet. Részletes időjárás-előrejelzés Névnap: Ferenc Deviza középárfolyam: EUR 359,21
USD 310,23
CHF 332,9
GBP 418
Ezt is érdemes elolvasni:

Állami pénzt kapott a Rogán-utód birtokán álló panzió, de a polgármester a pajtában alszik

+1:

Hol szárnyakat ad, hol mocsárba húz a család ? függetlenül a státusztól. Azoknak is jár az összetartozás, akik sosem tanulhatták meg, hogy is kell azt csinálni, és ha szerencséjük van, nemcsak jár, jut is. Mélységes mély emberszeretettel készült film Kis Hajni rendezői debütálása, a Külön falka. Kritika.

The post Hétfői friss hírek, forgalom, időjárás - Reggeli pakk first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés